Minner om medlemsmøte i morgen og «live» øvelse «Internett i Felt» på Aunfjellet 30.4.2024 om ettermiddagen. I tillegg starter vi med Drop-Inn kvelder på 1H fra 8. mai.

Husk medlemsmøte i morgen kl. 18:00 på Stagnes Uskole. Hovedsak i morgen er detalj planlegging NNHM 24. Selv om det er lite påmeldte så må vi bare planlegge som om flere melder seg på.

Øvelse «Internett i Felt»:

I tillegg blir det øvelse «Internett i Felt» på Aunfjellet 30.4.2024 om ettermiddagen. Får vi tid tester vi også Digipeater.

Værprognose ser bra ut – men sikkert lurt med varme klær.

Møtet på Stagnes Ungdomsskole håper vi blir siste møte der i vinter og at vi kan ta i bruk vårt klubbhus snart.

Drop-Inn:

I den forbindelse legges det opp til Drop-Inn på 1H hver onsdag kl. 18:00 og utover. Vi starter dette fra og med 8. mai 2024. Drop-Inn betyr at vi møtes – jobber litt med aktuelle problemstillinger og har det sosialt i lag.

Vi kjøper inn kaffe og kjører opp noen dunker med vann. Her er det opp til hver enkelt å ta litt initiativ og komme opp og delta. Det er ikke gitt at det alltid er folk der med en «arbeids eller tema» liste men vi trenger å bruke tid i lag. Tror vi kan benytte disse Drop-Inn til å systematisere og lære mere innen blant annet Sambands tjenesten.

Vel møtt

Styret