VIKTIG MEDLEMSMØTE MANDAG 19.6 kl. 19:00 på LA1H!

Oppfordrer alle medlemmer til å møte – her treffer du hyggelige kollegaer og vi må diskutere spesielt to prinsipielt viktige saker.

SAK1: Nord Norsk HamMeeting 2024

Vi har fått forespørsel om vi kan arrangere NNHM 2024- styret har diskutert dette og vi er i utgangspunktet positive.

Vi har også gjort noen forundersøkelser. Arrangementet kan ikke legges til pinsen fordi dette kolliderer med 17. mai som er på fredag før pinse. De alternativene som foreligger er da ei av de to første helgene i juni 2024.

Vi har sjekket at vi kan leie Harstad Folkehøyskole og de har respondert positivt.

Men dette krever innsats fra medlemmene og vi ønsker derfor å lodde stemningen på mandagens møte – er dette noe vi skal ta på oss eller ikke?

SAK2: Donasjon fra Jørn LA1U – CUBEX QUAD antenne

Ref. tidligere hyggelig info om denne saken. Styret har jobbet litt for å finne ut hva vi mener vi kan få opp på 1H i forhold til vær og vindforhold. Vi er skeptiske til om en 4 el Quad av denne størrelse kan stå oppe. Vi har også sjekket ulike alternativer og sett på krav til rotor og mast.

Vi kan sette opp Quad´en både som en 2 element og som en 3 element antenne og få alle 5 bandene. Antennen er meget god og vi gi oss et løft. Vi må ha som målsetting at den kan styres remote.

Vi ønsker å drøfte denne saken med medlemmene fordi oppsett vi kreve en god del innsats fra medlemmene.

Andre saker:

Styret ønsker å invitere til onsdags møter ut over sommeren – på kveldstid – både for å treffes sosialt og for å gjøre dugnadsarbeid.

I tillegg går vi igjennom andre ordinære møte saker.

Vi har funnet fram Vaffeljernet og server nystekte vafler!

De siste medlemsmøtene har hatt heller lite oppmøte og vi oppfordrer alle til å møte opp. Spesielt hyggelig at vi også kan melde om 3 nye medlemmer – dette er Kent-Inge og Jo og også Terje Arntsen som besøkte oss for et par møter siden.

Vel Møtt!

for styret

7IM PDy