Hyggelig besøk av Jørn LA1U på 1H med donasjon!

Forrige medlemsmøte mandag 22.5.2023 fikk vi hyggelig besøk av LA1U Jørn Lindbøl – mangeårig LA1H medlem og storkjører fra 1H i topp perioden.

Jørn hadde med en stor og hyggelig overraskelse til oss – han tilbyr seg og donere klubben en 4 el quad – fantastisk antenne – men forutsetter at vi har kapasitet og midler til å få denne opp. Quad antenner har vi gode erfaringer med fra tidligere og en slik antenne vil gi oss tilgang til WARP båndene også.

En slik antenne vil løfte oss betydelig på lufta og passer godt inn i vårt ønske om å bedre tilbudet til våre medlemmer.

LA1U på 1H!

Cubexquad mkIV PT-5 med 10 -12 -15 -17 -20 M

Styret jobber nå med saken og undersøker at vi både har midler og kapasitet til å få denne opp! Vi må passe på og dimensjonere både rotor og annet materiell til å tåle den belastningen det medfører å stå «oppreist» på 1H gjennom høst og vinter stormer.

Takk til Jørn LA1U for både hyggelig besøk og tilbud om donasjon! Et meget raust tilbud som vi setter stor pris på og vi satser på å gi Jørn 1U tilbakemelding så snart som mulig.

-7IM Pdy